За нас

За СТООС Нетуърк България:

Размишлявайки върху лидерството в днешните организации, може да забележим, че се намираме в една доста голяма бъркотия. В момента в компаниите се разчита преди всичко на йерархията и на механичния начин на мислене. Фокусът е най-вече върху увеличаване на печалбата, вместо върху истинско задоволяване на клиентите и развитието на служителите, чиито гласове много често са изцяло игнорирани от шефовете им. Всички тези фактори допринасят за настоящата икономическа криза, за увеличаването на несправедливостта, която хората чувстват на работното си място, за фалитите и в крайна сметка за широкото разочарование на управляващите.

Трябва да има по-добър начин за управление на хората и организациите, не мислите ли?

Ние в СТООС търсим и споделяме именно такива практики за управление, които всеки може да адаптира и приложи в своята организация. Вярваме, че компаниите могат да се превърнат в организации от хора, създаващи истинска стойност за своите клиенти, и че ролята на лидерите трябва да включва по-голяма подкрепа към хората. Нямаме вълшебно хапче за най-успешна управленска практика, но се ангажираме да споделяме с вас опита на успешни иноватори в мениджмънта и да продължим нашата работа, като търсим този по-добър начин на управление както офлайн, така и онлайн.

За разрешаването на един толкова голям проблем се изискват много умове и сърца. Затова ще се радваме да чуем вашия глас и опит. Ако чувствате тези идеи близка до себе си, моля помогнете ни да я придвижим напред като се присъедините към нашата Facebook страница и LinkedIn групата или като станете наш член.

 

За нас

СТООС Нетуърк България е асоциация за иновативен мениджмънт, включваща хора, които се интересуват, споделят и прилагат иновативни, нетрадиционни и утвърдени подходи в управлението на хора и организации. Заедно търсим по-добрия път към изграждане на по-успешни комапни!

There has to be a better way!

Последвай ни във Фейсбук
Facebook Pagelike Widget