Заповядайте на семинара „Кодът на мотивацията – какво наистина работи?“, който ще се проведе на 21.11.2018 в хотел Хемус, гр. София от 16:00 ч.

По време на семинара Пол Хер, бизнес консултант и автор на книгата „Primal Management“, ще ни разкаже:
➡️ Къде грешат фирмите в мотивацията на служителите си?
➡️ Какъв е кодът на мотивацията – най-новите научни разкрития за мотивацията
➡️ Как на практика компаниите могат да превърнат неиициативни и вяли служители в позитивни и мотивирани?
➡️ Реални примери от практиката

Пол Хер е известен автор, лектор, изследовател и експерт по управление на хората. След задълбочено изследване на социално и неврологично ниво той разкрива „кода“ на мотивацията и го публикува в книгата си “Primal management”. Тя излиза едновременно с книгата „Мотивирани (Driven)” с автори от Харвард, където е представен т.нар. 4D модел на мотивацията. Моделите в двете книги са почти идентични и се считат от специалистите за най-точно и пълно обясняващи сложната тема за мотивацията. Предимството на Пол Хер е силната му практическа ориентация и реално прилагане на модела за подобряване на ангажираността в множество организации – производствени компании, ИТ фирми, банки и др. С промени, които не са свързани с увеличаване на заплати или придобивки, той успява да промени културата в тези организации, така че тя да привлича и задържа таланти. Книгата му има награда от American Management Association.
По време на семинара „Кодът на мотивацията“ в София на 21 ноември той ще представи 4D модела и как е бил приложен в някои организации.

➡️ Семинарът ще се проведе на английски.

? КЪДЕ: х-л Хемус, бул. „Черни връх“ 31, 1421 ж.к. Лозенец, София

? ДАТА: 21 ноември, 2018

? НАЧАЛО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 16:00 до 20:00

? ЦЕНА: 60 лв.

☑️ РЕГИСТРАЦИЯ: Местата за посещението са ограничени.
Моля, попълнете регистрационната форма: ТУК, за да запазите Вашето място, а ние ще се свържем с Вас с информация как да заплатите билета си.

Повече за събитието може да научите на Facebook страницата: https://www.facebook.com/events/322040878595352/

➡️ ЗА ВРЪЗКА С НАС: events@stoos.bg

Очакваме Ви! 🙂