Вече години наред Тойота е най-големият производител на автомобили в света, като през 2016 г. компанията произвежда 10 213 486 автомобила. Философията на ръководството на Toyota еволюира от основаването на компанията и днес се отразява в термините „Lean Manufacturing“ и „Just In Time Production“. Именно философията и ценностите на компанията допринасят най-много за развитието ѝ, а бизнес методите на Тойота са често описвани в учебниците по мениджмънт.

Ако ви се иска да научите малко повече за методите, които компанията прилага, за нейната производствената система и какво я прави толкова успешна, заповядайте на нашето събитие „Производителността на Тойота днес.“. Наш лектор ще бъде управителят на НПС Академия,Старши инженер в отдела за Управление и Развитие на Предприятията чрез Производствената Система на Тойота (ТПС), Тойота Мотор Европа (ТМЕ), Белгия (от 2011 г.).

Програма на събитието:
1. Въведение в производствената система на Тойота (ТПС).
2. Какво е производителност? Защо е важно да я измерваме и увеличаваме?
3. Продължително подобрение – какво е и какво не е? Стъпки в прилагането… какво е важно да знае всяка една организация?

Заповядайте!

Кога: на 2 април

Къде: гр. София, ж.к. Дружба1 , ул. Амстердам 7 (червена производствена сграда с висока ограда. Позвънете на звънеца с надпис Роо Брандс).

Продължителност: 18:30 – 20:30

Необходима е предварителна регистрация: пишете ни на info@stoos.bg или попълнете тази кратка форма

Вход: дарение

Очакваме Ви!

There must be a better way!
We will find it together! 😉