Знаете ли кой е най-големият производител на ски в света? А знаете ли, че се намира в България?
Искате ли да научите повече за това как управляват поддръжката и произведствените си процеси?
Ако отговорът на последния въпрос е „да“, тогава присъединете се към нас на една обиколка из фабриката на Амер Спортс в Чепеларе и надникнете в „кухнята“ на най-големия призводител на алпийски ски в света.

Амер Спортс България (бившата „Пампорово ски“) е част от финландската корпорация Амер Спортс, един от най-големите производители на спортно оборудване в света. Фабриката в Чепеларе има дългогодишни традиции в този бизнес, а производството ѝ варира между 600 и 800 хил. чифта годишно.
За основен фокус на посещението сме избрали запознаване с методите за управление на поддръжката (TPM, Autonomous maintenance и др.), но ще обърнем внимание и на други добри практики, свързани с управлението на производството.

ВОДЕЩИ:
Й. Ламбрев
Ст. Тилков

ВРЕМЕ И МЯСТО:
13.04.2018 г.
Амер Спортс България ЕООД
гр. Чепеларе, ул. „Чая“ 3

ПРОГРАМА:
13:00- 13:30 Презентация
13:30-15:30 Демонстрация на ТРМ в реално производство
15:30-16:30 Дискусия

РЕГИСТРАЦИЯ:
Местата за посещението са ограничени. Затова е необходима предварителна регистрация на следната форма: https://goo.gl/oYYkRK

ВХОД: дарение

Очакваме Ви,

Управляващият екип на СТООС Нетуърк България

There must be a better way!
We will find it together! 😉

–––-

Харесвате нашите събития? Последвайте СТООС Нетуърк България във Facebook (goo.gl/WNAvNq) и LinkedIn (goo.gl/3izUpv) или станете наш член, като попълните заявката на нашия сайт (https://goo.gl/AApiY1).