Имаме удоволствието да ви поканим на нашето събитие „Lean производство в Автомобилна индустрия (Поддържане на високи стандарти)“, на което лектори ще бъдат Йордан Йорданов и Васил Иванов от Сенсата Технолоджис. Те ще ни разкажат как Сенсата Технолоджис прилагат Lean в една високо автоматизирана среда. Как успяват да задържат хората мотивирани, проактивни и как те променят работната среда участвайки във вътрешните обучителни програми за развитие и системи за непрекъснато подобряване. Ще бъде разгледана система за поддържане на автомобилните стандарти „Gemba & 5S” и как хората са ангажирани пряко с това, защо TPM системата е важна и как обвързва различните нива на компанията. Ще бъдат показани примери на успешни проекти започнали, като LEAN и завършили, като Six Sigma.
Заповядайте!

КОГА: 28 май 2018

КЪДЕ: гр. София, ж.к. Дружба1 , ул. Амстердам 7 (червена производствена сграда с висока ограда. Позвънете на звънеца с надпис Роо Брандс).

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 18:30 до 20:30

ПРОГРАМА на събитието:
– Сенсата България
– Lean Department at Sensata – Botevgrad
– Continuous Improvement Programs – Kaizen/WIN;
– Gemba и 5S вътрешни одити;
– Down Time and Changeover – TPM
– Lean trainings – LPIP
– Lean & Six Sigma проекти + Пример

КОИ СА ЛЕКТОРИТЕ:
Йордан Йорданов – Ръководител Lean звено в Сенсата Технолоджис.
Завършва висшето си образование в ТУ София, Магистър (Компютърно Проектиране и Техники в Машиностроенето) след което надгражда инженерния профил с Макроикономика в ПУ Пловдив.
Има производствен опит повече от 12 години, като е преминал през различните нива на йерархия от механик, Главен механик, Процесен инженер, Индустриален инженер до ръководител Lean процеси. През последните 4 години усилено участва в развитието и внедряването на Lean инструменти, внедряване на добри практики, Six Sigma проекти, както и капиталови проекти за да се отговори на изискванията поставени от автомобилната индустрия и поддържане на високи стандарти.

Васил Иванов – Lean Специалист в Сенсата Технолоджис.
Васил Иванов е магистър по Бизнес Администрация. Завършил е Международното висше училище в град Ботевград. Работи в Сенсата Техноолджис, гр. Ботевград от 14 години. Опитът му в компанията започва, като оператор в производството. През годините е работил на длъжност ръководител линия и началник смяна. Повече от три години е част от Lean отдела на компанията в Ботевград, на длъжност Lean специалист. Голяма част от опита му е свързан с работа в Чиста Стая (Clean Room). Участвал е в проекти свързани с трансферът на производствени линии придобити от Сенсата и инсталирани за производство в България в ролята на Тийм Лидер на оператори и техници. Като Lean специалист работи върху проекти свързани с непрекъснатото подобрение на производствените процеси в компанията, с значителен фокус върху разработването и реализирането на предложения за подобрения идващи от директните служители на компанията. Част от новите му предизвикателства са Six Sigma проектите.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО: Мениджъри, Ръководители на отдели, Инженери и всички, които се интересуват от темите, които ще бъдат представени.

ВХОД: дарение

Тъй като местата са ограничени е необходимо предварително да запазите мястото си като попълните тази кратка форма:
https://goo.gl/forms/pc0FiOavdcbY3Lxy1

Очакваме Ви,

Управляващият екип на СТООС Нетуърк България

There must be a better way!
We will find it together! 😉

–––-

Харесвате нашите събития? Последвайте СТООС Нетуърк България във Facebook (goo.gl/WNAvNq) и LinkedIn (goo.gl/3izUpv) или станете наш член, като попълните заявката на нашия сайт (https://goo.gl/AApiY1).