В ситуация на извънредни мерки, трябва да преосмислим изцяло начина ни на живот. Как да предпазим нас, как да предпазим нашите деца, родители, баби и дядовци и цялата нация.

Всеки един от нас носи лична отговорност за това да опазим най-уязвимите. Социалната изолация и миенето на ръце са две от най-разпространените и прилагани мерки. Спазвайте ги стриктно.

Но бизнеса трябва да продължи, хората които произвеждат всички “блага”, без които нашето ежедневие, и в частност нашето оцеляване не би било възможно, трябва да изпълнят своя дълг. Много от нас прекарват осем и повече часа на работното си място, където се срещат с няколко десетки до няколко стотици хора. И резонно възникват въпросите – Как да се предпазим? Как да намалим риска от разпространение? Какво да правим ако се установи служител с положителен резултат? Как да подсигурим работоспособността на бизнеса?
На тези и много други въпроси ще намерите отговор на нашето Онлайн събитие. – Covid19 vs STOOS – Реални мерки в реални условия.

Това е едно ново събитие, ще се проведе изцяло в електронна среда, използвайки възможностите на новите технологии. Няма да e лекция, няма да e уебинар, това ще е едно събитие в което всички вие ще вземете участие. По време на събитието, всеки участник ще може да попита това което го вълнува и да сподели това, което той и неговата компания прилагат като мерки.

Поканили сме няколко ръководители от големи компании, които ще споделят техния опит, и ще говорят за предизвикателствата, които стоят пред тях. Георги Петков – изпълнителен директор на БТЛ Индъстрийз АД, Матея Фратев – производствен мениджър – Ваттс Индъстриз България ЕАД, Влади Великов- управител-Импрувин и разбира се всички вие.

Подходящо е за собственици, управители на фирми и всички отговарящи за безопасноста на служителите.

Дата : 25.03.2020
Час: 18:00

За да получите линк за събитието, моля да се регистрирате на следния линк. Изисква се профил в Гугъл.
https://forms.gle/kLmMx3ZtFX9fDxr4A

Бъдете здрави.
Очакваме ви.

СТООС Нетуърк България