Как ще Ви запознаем със Scrum през Lego?

Управлението на проекти е една стая с безброй много врати. На първата среща на STOOS Network Bulgaria за 2023 година, ще отворим една от тези врати, а именно Scrum подхода за управление на различни проекти. Ще поговорим какви са трудностите, подходите и прилагането им.
Интересното ще оставим за накрая! Симулация на управление на проекти със Scrum с Lego. Разбира се в нея ще могат да се включат всички.

Таня Бояджиева ще бъде презентатор по темата.

Таня е основател и председател на СТООС Нетуърк България. Тя има богат опит при изпълнението на консултантски проекти в производствени предприятия и организации в сферата на услугите. През последните години изследва нови методи за управление на проекти. Провежда обучения по съвременни управленски практики в организациите и също преподава „Управление на хора“ за магистранти по ИТ проектен мениджмънт към Нов Български Университет.

KЪДЕ: зала Lindau, хотел Jagerhof

ПРОГРАМА:
1 час презентация, 1 час симулация

НАЧАЛО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:
18:30 – 20:30 ч.

РЕГИСТРАЦИЯ:
Местата за посещението са ограничени. Затова е необходима предварителна регистрация на следната форма: https://forms.gle/x7sGZivWf6ry5Khh7

Брой места 30

ВХОД: Дарение след края на събитието, което е пожелателно.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО:
Собственици на предприятия, мениджъри, супервайзори, проджект координатори специалисти и консултанти.

Очакваме Ви,

Управляващият екип на СТООС Нетуърк България

There must be a better way!
We will find it together! 😉

–––-

Харесвате нашите събития? Последвайте СТООС Нетуърк България във Facebook (goo.gl/WNAvNq) и LinkedIn (goo.gl/3izUpv) или станете наш член, като попълните заявката на нашия сайт (https://goo.gl/AApiY1).