СТООС ОТНОВО В СОФИЯ!
ТАЙНАТА СЪСТАВКА НА УСПЕШНИЯ ЕКИП
28 юни, Конферентна зала, сграда на издателство Сиела
След няколко години, през които СТООС организираше своите събития в Пловдив, започваме отново и събития в София. Винаги сме водени от мисията си да помагаме да организациите да постигат целите си с грижа за хората си и за клиентите си
Има ли тайна за това как да успее един екип? Какво отключва енергията и синергията на неговите участници в името на общата цел? А какво ги блокира? До какви изводи са стигнали водещи компании като Google, изследвайки успешните екипи? Как това знание е приложено на българска почва? С кои предизвикателства трябва да се справят лидерите на екипи, за да имат успех?
По тези въпроси първоначално ще ни говори нашият лектор-гост Васил Поповски, ИТ лидер с 25 години опит. Кариерата си започва през 1998 и през годините минава през различни интересни предизвикателства. През 2007-ма година е част от екипа, който полага основите на VMware Bulgaria и развива българския офис до 770 служители през 2016-та година. В началото на 2017-та година създава компанията Connecto.ai – иновативен стартъп, разработващ платформа за маркетинг чат ботове. Компанията бързо набира финансиране от над $1М, и за по-малко от 18 месеца съществуване е закупена от Leanplum. Ръководи техническият екип на Leanplum до началото на 2022-ра година като VP of Engineering. След това е CTO на DesignTechnologies до края на април 2023-та. През май 2023-та година основава CTO Quest, и помага на множество компании да навигират през сложни организационни, процесни, човешки и технологични предизвикателства. Той ще сподели какво е научил за управленските съвети на Google по отношение на управлението на екипи и как ги е приложил в своята работа като лидер на екипи.
След неговата презентация предвиждаме дискусия във формат Open Space.
Убедени сме че това СТООС събитие ще е обогатяващо преживяване за всеки лидер на екип!

Кога: 28.06.23, 18:30
Къде: Конферентна зала на издателство Сиела, бул. „Владимир Вазов“ 9
Регистрация задължителна: https://forms.gle/EYgUrQvnjfr1n9gN8

Вход: дарение