На всички ни е ясно, че непрекъснати промени неминуемо ще предопределят не само настоящето, но и бъдещето на всички области от живота, производството и бизнеса.

Промените са предизвикателство и колкото по-рано ги започнем, толкова по-добре. Но какво точно да променим и как точно да го постигнем? Всеки от нас търси отговорите на тези въпроси.

А дали, разработената в заводите на Toyota философията за оптимизация на процесите  „Lean“, не е това, което може да ни даде отговори на тези въпроси? Не случайно, все повече и повече фирми по света внедряват тази система и постигат отлични резултати.

Ще се обсъдим някои от принципите и методиките/инструментите за оптимизация и пълноценно използване на ресурсите на компанията. Ще научите предимствата и предизвикателствата пред които ще се изправите, ако решите да внедрявате тази система. Ще получите някои практически съвети и ще видите реални примери за постигнатото при използването на Lean.

Ще се опитаме да отговорим и на всички Ваши въпроси.

ЗА ЛЕКТОРА:

Матея Фратев е машинен инженер с над 40-годишен опит в различни области на индустрията, преминал през почти всички нива в производството – от конструктор до оперативен директор. Член е на УС на СТООС Нетуърк България. Последните 11 години работи като Производствен мениджър във Watts Industries Bulgaria, а в момента консултира фирми в областта на внедряване на Lean и оптимизация на промишлени процеси. От 2010 г. до момента е натрупал значителен теоретичен и практически опит при разработване и внедряване на LEAN добри практики.  Водил е обучения и внедряване на различни места и по различни поводи. 

Повече информация за него може да намерите на: https://www.youtube.com/watch?v=Aa9TO6Bn-dM

КОГА: 23.07.2020 (четвъртък)

КЪДЕ: ZOOM

ПРОГРАМА:
40 мин презентация, 30 мин дискусия.

НАЧАЛО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:
18:30 – 19:40 ч.

Вход: свободен след регистрация

РЕГИСТРАЦИЯ:
Местата за посещението са ограничени, затова е необходима предварителна регистрация на следната форма:https://forms.gle/M4EBuvXpo6JjR4ET8