Здравейте, приятели,

Имаме удоволствието да Ви поканим на уъркшоп на тема: „Моето тяло – източник на стрес или на 

благоденствие“ – едно по-различно като тематика събитие от провежданите до момента събития на STOOS Network Bulgaria. Нашето желание е да Ви докоснем до темата за стреса – изключително актуална както в личен план, така и в корпоративна среда, имайки предвид непрекъснато променящата се бизнес среда и начин на работа в световен мащаб през последните няколко години. Ще се запознаем в детайли как да се справим със стреса, да се грижим за баланса и емоционалното здраве на нашите служители, независимо дали използваме хибридния модел на работа, присъствен или изцяло дистанционен. Албена Паралингова – автор и водещ на уъркшопа ще Ви покаже и ще усвоим заедно лесни и полезни техники за баланс и успокояване на ума.

Тази тема е първата тема от програмата “Моят работен баланс“ – предназначена изцяло за заети хора, като се провежда от 2016 г. Тя е базирана на научните  открития в областта на стреса, както и на класическите  психо-физически принципи и практики. До настоящия  момент е представяна пред различни аудитории – хора от  ИТ сектора, производствени мениджъри, администратори, медицински специалисти и др. 

Кратко описание на уъркшопа „Моето тяло – източник на стрес или на благоденствие“: 

– Как работи моето тяло в условия на стрес?

– Опасен ли е стресът за мен?

– Какви са индикаторите, които следва да имам предвид?

– Какво мога да направя, за да променя начина, по който се чувствам сега?

– Какви техники и методи да приложим, за да се погрижим за емоционалното здраве на служителите ни при дистанционна работа или хибриден модел на работа?

Уъркшопът включва задължителна практическа част – лесни техники, приложими от заети хора. 

Предварителна опитност не е нужна. 

Облекло – ежедневно. 

Други изисквания – да са минали поне 2 часа след прием на основно хранене. 

Автор и водещ:  Албена Паралингова  – управител и собственик на консултантска компания А3-VD с голям опит в првеждането на обучения, консултации и уъркшопове на големи български и международни компании в сферата на управление на човешките ресурси, балансиране и управление на стреса и др. Притежава магистърска степен в областта на човешкия капитал и 20+ години професионален опит в подбор, обучение и мотивация на хора. Сертифициран консултант в областта на личния, екипния и организационния потенциал. Член на Българската асоциация за управление на хора от 2007 година. Професионален обучител от 2012 година. Професионален оценител в Асесмънт център. Професионален преподавател по йога от 2015 година. Заместник-председател на Българската асоциация по йога терапия и йога от месец юли 2021 година. 

Запазете своето място, като се регистрирате на:
https://forms.gle/fbYPeFFdXvZsJ3w49

Дата: 21.09.2021г.

Времетраене: 18.30-20.30ч.

Вход: дарение

Място: Networking Premium Plovdiv

CO-HOST: Networking Premium Plovdiv