Скъпи приятели,

Дойде време за последното събитие на СТООС за 2023, съчетано с нашето коледно парти.

На това събитие, ще ви срещнем с четирима водещи професионалисти в техните сфери. С тях ще си поговорим за Мениджмънт през 2024 в България – какво да очакваме?

– Очертават ли се нови тенденции в управлението и какви?

– Как ще повлияе Изкуствения Интелект при управлението на компаниите и екипите?

– Какви иновативни методи могат да използват компаниите за справяне с недостига на подходящи хора на пазара на труда?

Нашите участници са:

Любомир Атанасов – е сред най-успешните пловдивски предприемачи. Той е участвал в създаването и разработването на повече от 10 бранда, сред които дигитална агенция SEOMAX, медийната група Internet Media Group, пиар агенцията RED Communication Agency, компания за създаване на нови бизнес възможности и pre-sales процеси – IMG Connect.  Той е организатор на повече от 25 бизнес събития годишно в България, част от които е мащабната мрежа от конференции Digital4.

Мария Енева – Франчайз партньор в OSM с ексклузивни права за региона на гр. Пловдив. Финансов директор с над 20 г. опит. След повече от 20 години на отговорни управленски позиции в областта на финансите и човешките ресурси в големи международни производствени предприятия, решава да премине от другата страна на „барикадата“ и чрез OSM да помага на предприемачите и собствениците на бизнес да постигат целите и мечтите си. 🎯

Георги Стоев – икономист, председател на платформата за дигитална трансформация Trakia.Тech и съосновател на Industry Watch. Стратегически консултант за развитието на някой от най-големите индустриални паркове в страната. Има редовна колонка в сп. Форбс. Автор на подкаста за икономика Ex Ante.

Йордан Ламбрев –  е директор на фирма „Дзобеле България“ ЕООД, част от международната група KDC-One и един от водещите производители на бързооборотни стоки в Европа. Ръководил големи производствени компании и проекти по разширението на капацитета и въвеждане на нови продукти, както и редица инициативи за управление на промени и преструктуриране.

По образование е машинен инженер и магистър по бизнес администрация, с интереси в областта на ефективните производствени методи и управленски практики и добър приятел на СТООС Нетуърк.

Събитието ще започне с панелна дискусия по горещите въпроси на Мениджмънта, където ще можете да чуете тяхната гледна точка и ще може да зададете вашите въпроси. След панелната дискусия, ще продължим с  нетуъркинг в приятна неформална среда, на по чаша питие и хапки.

Поради ограниченият брой места, регистрацията е задължителна!

ЛИНК РЕГИСТРАЦИЯ- https://forms.gle/K9qetRuGDKBVCFk38

Вход 40лв.- на място.