При прилагане принципите на Производствената Система на Тойота (ТПС) в производството често се сблъскваме с ограничения наложени от предхождащите процеси в предприятието. 80~90% от себестойността на един продукт се определя по време на планирането и конструирането на продукта и производствения процес. Тясното и гъвкаво сътрудничество между конструкторския отдел, отдел покупки, производствените инженери и хората от завода е ключов фактор в изграждане на продукти, които да задоволят очакванията на клиентите и осигурят дълготрайна печалба и ръст на предприятието.

В събитието ще се запознаем накратко какви са принципите и методите за изграждане на гъвкави мултифункционални екипи и как те биват прилагани на практика в различни предприятия от автомобилния и други сектори.

Тодор Тодоров е Директор в департамента за Индустриално Инженерство във Волво Карс Груп и отговаря за внедряване култура на постоянно подобрение и  ефективен дизайн на всички производствените процеси. Една от основните цели е намаляване на инвестициите и разходите чрез повишаване уменията и екипната работа. По време на работата си в Тойота натрупва практически умения в прилагането на Производствената Система на Тойота (ТПС). От 2016 г. насам Тодор подпомага предприятията в България при прилагането на ТПС като основава НПС Академия ЕООД и провежда ежегодни занятия

Елина Желева е Управляващ партньор на Launchlabs Sofia – студио за бизнес редизайн. Тя е и коуч по дизайн мислене, завършила двете водещи институции – HPI School of Design Thinking в Потсдам и d.school в Станфордския университет. Елина има Executive MBA от най-големия френски университет – SKEMA Business и има повече от 10 години опит в стратегическо управление, финанси и бизнес развитие, преди да се посвети напълно на работата си с launchlabs през 2012.

КЪДЕ: ZOOM 

ПРОГРАМА:
40 мин презентация, 20 мин дискусия.

НАЧАЛО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:
15.06.2020г

18:30 – 19:30 ч.

РЕГИСТРАЦИЯ:
Местата за посещението са ограничени.
Затова е необходима предварителна регистрация на следната форма:

https://forms.gle/HfCwj3tC8jwhze4u8

Вход: свободен