Каним Ви да се присъедините към нас на нашето събитие „Духът на Кайзен и ролята на ръководството да пречупи статуквото“ с лектор Джун Накамуро, което ще се състои на 13 януари в Пловдив.

Лесно е да се „каже“, че ангажиментът на висшето ръководство е най-важният елемент за организационната трансформация.
Така казано не става ясно за лидерите какво точно да направят. Многогодишният опит и знания на Джун е очертал последователност от 5 стъпки, които водят до трансформация в организацията, повтарящи се като цикъл.
Заповядайте за да научите кои са те и как да ги използвате.

КЪДЕ: Пловдив, Дом на Културата „Борис Христов“, голяма заседателна зала.

ПРОГРАМА:
1 час презентация, 1 час дискусия.

НАЧАЛО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:
17:00 – 19:00 ч.

РЕГИСТРАЦИЯ:
Местата за посещението са ограничени.
Затова е необходима предварителна регистрация на следната форма:
https://goo.gl/forms/VlnuSY3buay8j75S2

Брой места: 60

ВХОД: 20 лв

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО:
Собственици на предприятия, хора, управляващи предприятия или екипи, специалисти и консултанти по Lean.

ЕЗИК:
Английски

ЛЕКТОР:
Джун Накамуро
Официално одобрен треньор по метода на TPS на Таичи Оно:

Джун Накамуро е опитен висш ръководител, който разполага с ценни знания и опит от много индустрии.
Той признава силата на ангажираните служители при постигане на организационна трансформация и високи постижения. Специализира в обучението на хора, които разработват системи за постигане на високи резултати, както за самите тях, така и за техните клиенти.
Джун Накамуро е одобрен да води обучения по метода на Таичи Оно – Производствената система на Тойота (TPS) и Кайзен отвъд Тойота. От 2007 г. насам той преминава интензивни обучения в Япония и бива сертифициран лично от от най-успешното протеже на Оно, Хитоши Ямада (Canon, Sony, NEC и др.), който от своя страна следвайки насоките на TPS, е официално одобрен от Таичи Оно през 1990.
Хитошия Ямада признава постиженията на Джун и го одобрява като приемник на наследството на Оно в TPS. Джун се специализира в осъществяването на организационна трансформация, чрез развиване на по-силна лидерска култура, разработване на ефективни системи за управление и технически иновации като взаимосвързан бизнес модел.
Джун постоянно се стреми да разбере TPS и Кайзен на по-дълбоко ниво, надхвърлящо общоприетата мъдрост в индустрията. През последните десетилетия, придобива богат опит в различни отрасли, включително информационни технологии, здравеопазване, правителство и висше образование.
Мисията на Джун е да преодолее културните бариери при разпространяването на най-добрите концепции за реформа в компаниите чрез културата на Кайзен и разгръщането на стратегиите за организации от цял свят.